woensdag 27 april 2011

Flip slaapt bij Joris





















Wat leuk dat ik een keer bij Joris mocht logeren. we hadden een drukke week. We zijn samen naar de bieb gegaan en naar de zwemles. Joris ging zelf ook logeren bij opa en oma en ik mocht mee. Ik mocht ook mee naar de fysiotherapeute van Joris. Gezellig hoor en Joris doet daar heel goed zijn best. Elke morgen gaat Joris voordat hij naar school gaat oefenen voor De fysiotherapeute. Ik mocht ook nog met Joris mee naar de gym en bij een vriendje spelen. Ik was dan ook blij dat ik lekker even kon slapen toen Joris naar school ging.
groetjes flip

dinsdag 26 april 2011

Flip slaapt bij Nada








Hallo allemaal,
Ik mag deze keer bij Nada logeren en wat is Nada blij! De oma van Nada haalde ons bij school op, daar hebben we gegeten en heeft Nada nog eventjes met mij gespeeld, want Nada moest naar de schoolarts. Ik mocht mee naar de schoolarts. Nada moest de hoortest doen, en die ging helemaal goed. Daarna mocht ik de hoortest doen en Nada was toen de schoolarts en gelukkig was er met mijn oortjes ook niets mis. Na de schoolarts zijn we een taartje gaan eten bij Bakker Bart, dat was echt heerlijk. Toen we daarna Nada’s zussen Gwen en Isa gingen ophalen kon ik eindelijk naar Nada’s huis. Hier heeft Nada heerlijk met mij buiten gespeeld. S’ avonds hebben we samen gechocolade fonduet. Lekkere aardbeien met witte chocolade. Daarna zijn we samen op de bank in slaapgevallen. Toen heeft Nada’s vader ons snel lekker samen in bed gestopt. Zaterdag heeft Nada de hele dag met mij buitengespeeld, het was erg mooi weer. Ik mocht in Nada’s mandje voorop de fiets zitten en dan ging Nada lekker met mij fietsen. Ik ben op de schommel geweest, heb aan de ringen gehangen en op de trampoline gesprongen. ’s Avonds lekker in bad geweest met heel veel schuim. Zondags ook van alles gedaan en lekker gebarbecued. Maandag na school ben ik samen met Nada, Gwen en Isa en de opa en oma van Nada naar het verjaardag’s feestje van Nada’s neef geweest. Dit was BEREGEZELLIG . Dinsdag heb ik Nada’s zwemles gekeken en Nada kon het al heel goed, en op het eind mocht ik ook nog even zwemmen. Woensdagmiddag ben ik samen met Nada, Lisa en Nada’s mama naar baby Gijs geweest. Dit was zo schattig. Baby Gijs is 5 weken geleden geboren, en is het buurjongetje van Nada. Donderdag moest Nada de hele dag naar school, kon ik lekker de hele dag uitrusten. ’s Avonds kreeg ik een verrassing omdat ze mijn zo lief vinden, een oranje t-shirt met little prince (kleine prins) erop. Hier ben ik heel blij mee, want deze kan ik mooi met Koninginnedag aan. De laatste nacht nog heerlijk bij Nada geslapen in mijn nieuwe T-shirt . Vrijdag- ochtend moest Nada mij weer meenemen naar school. Dat vond Nada wel heel jammer. Ik heb het BEREGEZELLIGE week gehad bij Nada en haar familie. Bedankt voor alles!
Dikke kus en knuffel van Flip de Beer.

maandag 25 april 2011

Hallo allemaal,
Wat een prachtige paasdagen met zulk mooi weer.Alleen jammer dat de paasvuren niet door konden gaan met deze extreme droogte.
Woensdag a.s. is juf Ingrid weer in onze groep. De volgende data dat juf Annelies er op woensdag niet is zijn: 25 mei, 22 juni en 13 juli.
Geniet van het mooie weer .

maandag 18 april 2011

Het verhaal van eend.


We werken deze weken over Het verhaal van eend.

Best een lastig verhaal, als er iets gebeurt zijn we soms de draad van het verhaal kwijt. Dit overkomt pad ook in het verhaal. Egel kwebbelt namelijk door het verhaal van pad.

In de klas hebben we een draad gespannen zodat we de verhaal platen daarop kunnen hangen en zo het verhaal goed kunnen volgen.

donderdag 14 april 2011

Hallo ouders en leerlingen, Wellicht hebben jullie je afgevraagd waarom ik vandaag zonder duidelijk bericht vooraf afwezig was. Onze zoon Tom had vandaag zijn presentatie en verdediging van zijn afstudeerscriptie.En hoera, het is allemaal goed verlopen,we hebben nu dus onze eigen bedrijfseconoom thuis. Vanavond alvast een heel klein feestje en morgen ben ik weer gewoon present. Groetjes, juf Annelies

dinsdag 12 april 2011

flip bij Julian

















Isabel en he lieve lammetje


Nu is de lente pas echt begonnen! Isabel mocht dit weekend pas geboren lammetjes vasthouden en vroeg of ik de foto naar jullie toe wilde sturen. Bij deze! veel liefs van Isabel en groet van Tamara

Flip de beer gaat weer logeren.




Joepie! Vandaag mag ik met Julian mee naar huis. Thuis kijkt Julian in de koffer welke kleren ik heb meegenomen en ik krijg een shirtje van Cars aan. ’s Middags gaat Julian spelen bij Davin en ik mag mee in de auto. Daarna heb ik nog even met Nynke, het zusje van Julian gespeeld. Zaterdag was het mooi weer, ik heb gefietst (gelukkig had ik mijn fietshelm mee) en geschommeld. Daarna had Julian een verjaardagsfeestje in Arnhem, we gingen daar picknicken in het park. Wat een fijne dag was dat! En oh wat was ik ’s avonds moe, Julian deed mijn pyjama aan en ik mocht lekker bij hem in bed slapen. Zondag ging Julian zwemmen met zijn mamma. Ik mocht helaas niet mee, al had ik wel zwembandjes bij me. Julian vond het ook erg jammer. In bad mocht ik ook al niet. Maar ik mocht wel op de rand van het bad zitten om te kijken naar Julian en Nynke, dat was ook best gezellig. Donderdagavond waren we een beetje verdrietig omdat ik vrijdag alweer terug moest naar school. Maar ik heb een fijne tijd gehad en ben erg benieuwd bij wie ik volgende week mag logeren! Groetjes, Flip

zondag 3 april 2011

Flip logeert bij Gijs Deze week mag ik logeren bij Gijs. Het lijkt me erg leuk om mee te gaan naar de boerderij. Zeker nu we op school het over jonge dieren hebben die allemaal in het voorjaar geboren worden. Bij Gijs hebben ze koeien, schapen, kippen en twee honden. Gijs heeft me laten zien op de boerderij, hoe de koeien gemolken worden. Foto 1: Samen met Gijs en zijn zusje Eva op de foto met hun knuffelkoe Bokma. Foto 2: Natuurlijk mag ik de trekkers niet missen, Gijs heeft me erop getild. En tot slot is er op mijn laatste dag op de boerderij ook nog een babykalfje geboren. Ik heb het erg naar m’n zin gehad op de boerderij! Groetjes, Flip

Flip slaapt bij Jibbe





Een berichtje over het logeerpartijtje van Flip bij Jibbe en zijn familie. Ik werd enthousiast ontvangen in huize Seiger, door Jibbe en zijn broertjes. Ze vonden dat ik zo lekker rook. Ik kreeg gelijk schoentjes aan en mocht mee naar het speeltuintje. Met het eten mocht ik lekker naast Jibbe zitten. 's Avonds kreeg ik een pyjama van Bram, Jibbe's kleinste broertje, aan. In het weekend ben ik meegeweest in de auto naar opa Gerard. Daar mocht ik eerst in de aanhangwagen achter Jibbe's trekker en daarna heel stoer op de grote trekker van opa. Na het weekend was ik overdag wel een beetje alleen, maar ik bleef dan lekker in Jibbe's bed liggen. Er was nog even wat verwarring of ik al eerder terug moest naar school, maar nee, ik kon uiteindelijk toch een volle week blijven. Ik heb het erg gezellig gehad, met name de momenten met zijn allen in bed! Dag allemaal, misschien tot een volgende keer.

vrijdag 1 april 2011

Wat hebben we een leuke ochtend gehad met een verrassing.Meester Martijn is vader geworden. Hij en Annemiek hebben een zoontje en hij heet Tieme. Namens meester Martijn heeft zijn groep ons getracteerd op heerlijke beschuit met muisjes. Bedankt meester Martijn en Annemiek en Tieme.Het was lekker. Alle leerlingen van de onderbouw hebben nu een lang weekend want de juffen gaan ook een dag op cursus. Veel plezier op jullie vrije dag.