vrijdag 17 juni 2011

Flip slaapt bij Sarah









Eindelijk was het dan zover, met een stralend gezicht kwam Sarah thuis..... met de koffer en Flip. Hij mocht nu een weekje bij ons doorbrengen.
Flip was al direct met Sarah meegeweest naar het voetbalveld in de Lutte om daar te spelen op de BSO. Flip vond al die spelende kinderen wel erg leuk, voetballen, fietsen en lekker naar buiten. Thuis moest Flip op de schommel, op de trampoline en het huis door om alles te zien. In de avond mocht Flip nog even mee een rondje om de school fietsen. Eerst in het mandje voor op de fiets, later lekker achterop.
Op woensdag heeft Flip met Sarah en haar oma gespeeld. In de avond kwamen ook de opa en oom van Sarah om lekker samen te eten. Flip was wat verlegen en bleef liever in de kamer. Het was warm, dus na het eten mocht er nog even buiten gespeeld worden.
De dag daarna was het hemelvaartsdag. Het was heel mooi weer, dus bestond de dag vooral uit dingen buiten doen. Een bezoekje aan de boeldag in Rossum en in de middag naar de dierentuin in Nordhorn waren ingredienten voor een succesvolle dag. Vooral het voeren van de dieren en de grote koi-karpers waren vet cool.
Sarah had voor Flip een plekje gemaakt boven in haar bed. Zijn knuffels mochten ook bij hem in bed. Zo had Flip voldoende ruimte om lekker uit te rusten. Op zaterdagochtend mocht Flip kijken hoe goed Sarah kan zwemmen. Omdat de papa en mama van Sarah een feestje hadden, mochten de kinderen bij opa en oma slapen. Met z'n drietjes op dezelfde kamer was natuurlijk heel fijn, maar het duurde even voor ze sliepen. Zondagmiddag nog op bezoek bij de jarige andere opa en het weekend was alweer voorbij. Sarah wilde nog graag een truitje voor Flip uitzoeken. Op de zolder hebben we samen de babykleertjes van Sarah bekeken. Ze vond het wel erg grappig dat ze zelf zo klein was geweest en de kleertjes had gedragen. Op dinsdag moest Flip alweer naar school. Door de waterplassen in de gang heeft de mama van Sarah hem gebracht. Flip... dank je wel voor het gezellige weekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten