maandag 9 mei 2011

Flip slaapt bij Jens





















Hoera, Flip logeert bij Jens!

Iedereen in huize Steghuis vond het erg leuk dat Flip kwam logeren! En nog wel in het Paasweekend met super mooi weer. Het was erg gezellig, omdat we heel veel leuke dingen samen hebben gedaan. Uit school ging Flip direct mee springen op de trampoline... daarbij kwam hij bijna bij de buren in de tuin terecht! Gelukkig kon papa hem nog redden, zodat Flip 's avonds samen met Jens en broertje Mats onder de douche kon. Lekker schoon en fris! De volgende dag hadden we allemaal de hele dag vrij (Goede vrijdag) en zijn we met de hele familie Steghuis naar de dierentuin geweest in Nordhorn. Flip ging mee om naar alle dieren te kijken. Vooral de kangeroe met een jong in haar buidel was leuk om te zien en natuurlijk ook het spelen in de speeltuin samen met broertje Mats en nichtje Annelot. De volgende ochtend was het eindelijk Pasen. Papa en mama hadden een heerlijk paasontbijt voor ons gemaakt. Flip vond de chocolade-eieren het lekkerst! Daarna zijn we naar opa en oma gegaan waar de hele familie Bekke bij elkaar kwam voor de paasbrunch én eieren zoeken. Iedereen was blij verrast om Flip de Beer te zien (voor de neefjes en nichtjes ook bekend van tv). Tweede Paasdag hebben we gefietst met opa en oma Steghuis. Onderweg kwam mama en zusje Diede langs met een picknick.

Dinsdags was Jens ziek en heeft Flip 'heerlijk' de hele dag bij hem in bed en op de bank gelegen. Gelukkig was Jens de volgende dag weer beter en kon hij weer naar school. Flip bleef toen thuis. Lekker rustig spelen met broertje Mats of slapen met (baby) zusje Diede. Donderdag was Jens weer op school en aansluitend naar de Sport en Spel BSO bij de voetbalvelden in De Lutte. 's Avonds na het eten is Flip nog even mee geweest naar de groentetuin van opa Herman. Even kijken of de aardappels die we pas gepoot hebben al gegroeid zijn. Helaas... die moeten nog wel even groeien. Gelukkig regende het die avond weer, want de plantjes hebben naast zon ook water nodig!

Zoals elke avond eindigt de dag en dus ook deze logeerpartij in bed; samen televisie kijken, tandenpoetsen, boekje lezen en lekker slapen. Dag Flip, we hopen dat je het leuk hebt gehad bij ons.

Groetjes Jens Steghuis en de rest van de familie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten